Kun näki Bungien Luke Smithin ja Brian Jarradin Tokiossa Tokyo Game Show -messujen aikana, tiesi, että jotakin on tekeillä. Bungien peruutettu E3-paljastus päästettiin viimeinkin irti.

Microsoftin John Schappert (yllä) piti ns. keynote-puheen messujen aloituspäivänä kello 12:00 ja otsikkona oli ”A Canvas for the World”. Schappert esitteli 19.marraskuuta ilmestyvää New Xbox Experienceä, joka on ilmainen päivitys, joka pistää Xbox 360:n käyttöliittymän täysin uusiksi. Kaikki vanhat toiminnot löytyvät edelleen ja gamerpicit jne. säilyvät, mutta ulkoasu on pistetty täysin uusiksi. Runsasta Xbox Live -sisältöä on nyt aiempaa paljon helpompi selata, sillä matskut ovat jaettu fiksummin eri osa-alueille.

Halo 3 Recon

Schappert esitteli muutamaa tulevaa Xbox 360 -peliä, joista ehdottomasti merkittävin on Halo 3 Recon, joka tarjoaa Halo 3:n tapahtumat uudesta perspektiivistä uudella sotilaalla pelaten. Tapahtumat sijoittuvat ennen Halo 3:a ja antavat näin lisää informaatiota siitä miten Halo 3:n tapahtumat lähtivät käyntiin. Peli ilmestyy syksyllä 2009 ja ainakin presentaatiossa näytettiin pelipaketin aikaista kantta, joten nähtävästi Halo 3 Recon tulee kauppoihin myyntiin, eikä ladattavaksi maksulliseksi lisäosaksi.

Xbox Live Arcadeen julkaistaan myös kaksinpelattava versio klassikkoräiskinnästä R-Typestä ja myös Space Invaders Extreme on tulossa. Jostakin syystä surkea Ninety Nine Nights saa jatkoa ja Tekken 6 ilmestyy PlayStation 3:n lisäksi myös Xbox 360:lle.

Kuvat: Lasse Erkola

Lisää luettavaa