Hahmot, kiesit, aseet ja tukikohta kuosiin – Saints Row’n monenkirjavat kustomointimahdollisuudet räjähtävät naamalle uudella videolla

Lennokkaita muokkausmahdollisuuksia luonnollisesti luvassa.

20.4.2022 20:13

Kustomaatio muodostaa ison osan seuraavasta Saints Row -sarjan osasta, minkä puolesta puhuu viimeisimpänä peliä noin 20 minuutin ajan esittelevä uutuusvideo.

Tuoreella materiaalilla läpi käydään niin oman päähahmon luomista, tämän käyttämien ajoneuvojen ja aseiden tuunaamista kuin myös oman tukikohdan ja jengiläisten silottelua. Oman hahmon osalta tarjolla on muun muassa mahdollisuus luoda sankarilla epäsymmetrisiä kasvoja ja hyödyntää mitä erikoisempia ihovaihtoehtoja, eikä tietenkään vaatteiden käyttö ole sekään tarpeellista. Aseista vuorostaan voi rukata näyttämään arkiesineiltä, eikä hölmöilyä tarvitse välttää tukikohdankaan rakentelussa.

Video tiivistää ensin kustomaatiotarjonnan yhteen trailerin merkeissä, minkä jälkeen luvassa on vielä kehittäjien kattavampaa selostus ominaisuuksien toiminnasta ja mahdollisuuksista. Kokonaisuudessaan setti on katsottavissa alta.

Saints Row saa julkaisunsa 23. elokuuta pc:llä sekä uuden että edellissukupolven PlayStation- ja Xbox-alustoilla.

Lisää luettavaa