Haastava PlayStation-räiskintä Helldivers saapuu yllättäen pc:lle

Helldivers ei jääkään vain PlayStation-pelaajien yksinoikeudeksi. Vielä tämän vuoden aikana peli saapuu myös Steamiin.

8.11.2015 14:15

PlayStationeilla alkuvuodesta tavattu yhteistyövetoinen räiskintäpeli Helldivers on saapumassa pc:lle. Peli on saavuttamassa Steamin niinkin nopeasti kuin joulukuussa, jolloin se on napattavissa Windows-koneille varustettuna jo valmiiksi kaikilla Helldiversiin tähän mennessä julkaistulla kolmella ilmaisella laajennuksella sekä muutamalla pienemmällä lisäominaisuudella.

– Olemme tehneet parhaamme varmistaaksemme, että peli tuntuu parhaalta mahdolliselta pc:llä pelattuna. Laajojen grafiikkaoptioiden, muokattavien kontrollien ja lisätyn teksti-chatin kanssa toivomme täyttävämme kaiken sen, mitä pelaajat pc-peliltä odottavat, pelin ohjaaja Johan Pilestedt kertoo.

Helldiversin saapuminen pc:lle ei ole ollut missään vaiheessa mikään ilmiselvä asia. Vaikka pelin onkin kehittänyt itsenäinen ruotsalaisstudio Arrowhead Games, on sen julkaisijana toiminut Sony Computer Entertainment, jolla ei ole samanlaista historiaa Steam-julkaisujen kanssa kuin esimerkiksi Microsoft Studiosilla. Pc:lle asti Helldivers ei saavukaan varsinaisesti SCE-nimen alla, vaan Sony julkaisee pelin käyttäen PlayStation Mobile -brändiään.

Pelaaja-lehden arvostelun Helldiversista voi katsastaa tästä. Aiheesta on tehty myös PelaajaHD-video.

Lähde: Arrowhead Games

Lisää luettavaa