Call of Duty: Warzone 2.0 palauttaa taisteluntäyteisen gulagin vanhaan 1v1-muotoon toisen sisältökautensa alkaessa, pelin kehittäjät kertovat.

Gulag on pelissä esiintyvä tyrmä, johon pelaajat lukitaan ensimmäisen kuolemansa jälkeen. Aikaisemmassa pelissä gulagissa kamppailtiin vain kahden pelaajan voimin, mutta Warzone 2.0:ssa tyrmää uusittiin ja sen pelaajamäärä tuplattiin. Vankeudesta on siis vielä tällä hetkellä mahdollista päästä pois päihittämällä vastustajatiimi 2v2-ottelussa.

Pelaajamäärän muutos ja muut gulagiin tuodut uudistukset eivät ole saaneet pelaajilta kovin mairittelevaa vastaanottoa. Kritiikkiä on kerännyt niin minigunilla varustettu, kesken ottelun kentälle hyppäävä Jailer-botti kuin pakollinen tiimeissä pelaaminen, jossa tiimikaveri saattaa pahimmassa tilanteessa olla vaikkapa poissa pelin ääreltä.

Peliä kehittävä Raven Software ilmoittivat tulevista muutoksista Twitter-sivullaan, mutta aikoo tarkentaa paluuta ensimmäisestä pelistä tuttuun malliin vielä ensi viikolla.

Call of Duty: Modern Warfare 2:n ja Warzone 2.0:n vastikään myöhästyneen kakkoskauden on määrä alkaa uudistuksineen 15. helmikuuta.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa