Guitar Hero -sarjan luonut Harmonix ilmoitti yhteistyöstään Electronic Artsin ja Music Televisionin kanssa Game Developers Conferencen yhteydessä.

Ensi viikon maanantaina kuullaan ensimmäiset yksityiskohdat siitä, mitä tulemaan pitää, kun edellä mainitut tahot järjestävät lehdistötilaisuuden. Tarkennetaan sen verran, että Harmonix ja MTV ovat tehneet ns. strategista yhteistyötä jo vuosien ajan, mutta porukan seuraavan pelin kustantaa Electronic Arts.

Viralliset tahot eivät ole suostuneet vahvistamaan projektista yhtikäs mitään Pelaajalle, mutta tiedämme, että kyseessä on Rock Band -niminen peli.

Sen perusteella mitä olemme siitä kuulleet, enää ei tyydytä kitaran soittamiseen, vaan hommassa olisi mukana koko bändi. Käytännön toteutus on vielä epäselvää, sillä on vaikea kuvitella, että pelin mukana ilmestyisi ”rumpupatteristo-ohjain” ja parit kitarat.

Saamme asiaan lisäselvitystä maanantaina. Guitar Hero -sarja jatkuu, mutta pelinkehitys on nykyisin Tony Hawk -skeittipelisarjasta tunnetun Neversoftin harteilla.

Lisää luettavaa