Grand Theft Auto Onlinen luomistyökalut laajenivat

Rockstar Gamesin lupaama kaappaustehtäväeditori on saapunut GTA Onlineen. Pelaajia rohkaistaan luontiin virtuaalirahapalkinnoin.

11.4.2014 21:24

Grand Theft Auto Online on saanut uuden päivityksen. Kuluvan viikon aikana Rockstar pääsi jälleen laajentamisen makuun monipuolistamalla tällä kertaa pelinsä luomistyökaluja.

Uuden päivityksen myötä pelaajat voivat luoda GTA Onlinen verkkomaailmaan nyt kokonaan omia kaappaustehtäviä perinteisten ajelu- ja tappomatsiyhteenottojen ohella. Kaappaustehtävät ovat eräänlainen GTA:n oma versio lipunryöstöstä, mitä nyt lippujen sijaan tarkoituksena olisi varastaa milloin mitäkin vastapuolen vihollistiimin tavaraa, jota ei ole pultattu paikoilleen.

Rohkaistakseen uusien tehtävien tekoon on Rockstar samalla lyönyt käyntiin uuden viikonlopun ajan kestävän GTA Online -kilpailun. Luomalla ensimmäisten joukossa mainion kaappaustehtävän on pelaajilla mahdollisuus napata haltuunsa miljoona GTA-dollaria, CAPTURE-tekstillä kyllästetyn rekisterikilven ja tietenkin mainetta. Ohjeet kisaan löytää lähdelinkistä.

Vielä noin viikon ajan kaappaustehtäviä pelaamalla pelaajia palkitaan myös tuplatuilla rahoilla ja kokemuksella.

Kevään aikana GTA Onlineen on tarkoitus ujuttaa vielä pari muutakin päivitystä.  High Lifeksi nimetty kokonaisuus lisää peliin muun muassa uusia asusteita, asuntoja, ajoneuvoja ja aseita, kun taas sitä seuraava päivitys laajentaa nettipelin tukemaan viimein myös yhteistyönä tehtäviä ryöstökeikkoja.

Lähde: Rockstar Games

Lisää luettavaa