GTA Online sysää Grand Theft Auto V:n uuden yksinpelisisällön syrjään

Rockstar nojaa koko painollaan GTA Onlinen kehittämiseen, joten muut suunnitelmat saavat toistaiseksi väistyä.

11.9.2015 09:44

Grand Theft Auto V:n yksinpelikampanja saa toistaiseksi väistyä GTA Onlinen tieltä.

GTA Onlinen suunnittelua Rockstar Northilla johtava Imran Sarwar on kertonut pelisivusto IGN:lle studion keskittyvän verkkopeliin tällä hetkellä täydellä painollaan. Miehen mukaan GTA Online kiilaa mahdollisen GTA V -yksinpelilisäsisällön ohi studion tärkeyslistalla, eikä jatkoa tarinalle näyttäisi olevan tällä hetkellä työn alla.

– Tällä hetkellä keskitymme GTA Onlineen, joka on ylittänyt odotuksemme. Kaikki GTA V:tä kehittäneet avainjäsenemme tukevat verkkopeliä tällä hetkellä täysin. Rakentamamme yhteisö on valtava ja kasvaa joka päivä, ja meillä on valtavasti ideoita joita emme ole vielä saaneet mukaan peliin, Sarwar selittää haastattelussa.

GTA V:n tarinalisäsisällöstä huhuiltiin viimeksi kesäkuussa, kun yhtä pelin päähenkilöistä näytellyt Shawn Fonteno ilmoitti palanneensa liikkeenkaappausstudioon, ja Rockstar itse lupaili tarinalle jatkoa jo viime vuoden puolella.

Lisäosahuhujen lyttäämisen ohella Sarwar vahvisti myös Rockstarin virallisen kannan GTA Onlinen ryöstötehtävien suhteen. Eilisiltana julkistetun Freemode-päivityksen kaltaiset uudet ominaisuudet tulevat olemaan studion pääprioriteetti, eikä uutta ryöstösisältöä ole suunnitteilla.

– Ryöstötehtävät ovat olleet suuri menestys, ja ne todella auttoivat elvyttämään GTA Onlinen yhteisöä. Mutta kuten olemme sanoneet ennenkin, niiden toteuttaminen oli hankalampaa kuin kuvittelimme, ja lopputuloksen saavuttamiseen vaadittiin monta yritystä. Uskomme ja toivomme, että ne olivat odottamisen arvoisia. Ne olivat valtava projekti, ja nyt työskentelemme muiden GTA Online -ideoiden parissa, Sarwar tiivistää.

GTA Onlinen uusin ilmainen sisältöpäivitys saapuu peliin nykysukupolven konsoleilla ja pc:llä 15. syyskuuta. Lisää päivityksestä voi lukea täältä.

Lähde: IGN, VG247

Lisää luettavaa