Grand Theft Auto IV on viimein julkaistu. Vuoden hehkutetuimman pelin virallinen julkaisupäivä on 29. huhtikuuta, joten pelikaupat aloittivat pelin myynnin heti kahdentoista jälkeen. Olimme paikalla City-käytävän Tilt-pelikaupassa.

Useita kymmeniä jonottajia saapui paikalle City-käytävään. Grand Theft Auto IV:n jonottajat olivat innoissaan pitkän odotuksen päätyttyä ja kevyt läppä lensi kokoajan. Pelin saatuaan pelimiehet ja naiset kuitenkin suorivat suorinta tietä pelaamaan.

gta-1-kopio.jpg gta2-kopio.jpg

PS3- ja Xbox 360 -versiot näyttivät molemmat myyvän melko tasaisesti. Myös Limited Editionin varanneita oli paljon sekä tietenkin PlayStation 3:n GTA IV -bundlen ostajia. Haastattelimme paikalla ollutta Ville Tarkiaista, joka tunnetaan myös Tarkkis-nimimerkillä. Tarkiainen jonotti pelin Xbox 360 -versiota.

tarkkis-kopio.jpg

”Pelaamaan pitäisi päästä mahdollisimman nopeasti. Kotona odottelee HD-televisio ja uunituore kotiteatteri. Tää vaan ei voi feilaa!”, Tarkiainen kiteyttää. Tarkiaisen mukaan ajatukset ovat melko sekavat pitkän odotuksen jälkeen. Peliaika pitää säännöstellä tarkasti töiden ja muun elämän rinnalle, joten täydeksi GTA:ksi elämä ei kuitenkaan muutu.

gta-3-kopio.jpg gta-4-kopio.jpg ps3.jpg

Grand Theft Auto IV:n voi käydä poimimassa kaupasta tästä päivästä alkaen.

Lisää luettavaa