Grand Theft Auto V -vuoto paljastaa Rockstar Gamesin työstäneen jopa kahdeksaa lisäsisältöpakettia ennen GTA Onlinen jättimenestystä

GTA-vuoto paljasti Rockstarin suunnitelmia.

26.12.2023 11:04

Rockstar Games näyttää valmistelleen useita yksinpelilaajennuksia Grand Theft Auto V:een, vuodetut tiedostot paljastavat.

Studioon viime vuonna kohdistuneen tietomurron seurauksena verkkoon päätyi äskettäin valtava määrä luottamuksellista aineistoa Grand Theft Auto V:stä ja kesken jääneestä Bully 2:sta. Nyt tiedostoista on paljastunut viitteitä Rockstar Gamesin GTA V -lisäsisältösuunnitelmista.

Grand Theft Auto V:stä vuodetuista tiedostoista on löytynyt viittauksia kaikkiaan kahdeksaan lisäsisältöpakettiin. Tiedostojen joukossa on esimerkiksi Liberty Cityyn ja pelin esinäytökseen liittyvää sisältöä. Rockstar Games näyttää myös ainakin jossain vaiheessa kaavailleen yritystoimintaan ja ihmissuhteisiin liittyviä sisältöpaketteja. Trevor-hahmon varalle taas on nähtävästi suunniteltu jonkinlaista agenttitarinaa.

Grand Theft Auto V ei lopulta saanut lainkaan yksinpelisisältöä julkaisunsa jälkeen. Rockstar Games on aikaisemmin kertonut joutuneensa laittamaan kehityspanoksiaan lisäsisällön sijaan jättimenestykseksi muodostuneen GTA Onlinen tukemiseen, pelin uuden sukupolven versioiden kehittämiseen ja Red Dead Redemption 2:n työstämiseen. Rockstarin Imran Sarwar kertoi myös vuonna 2017, että Grand Theft Auto V:n mittava yksinpelitarina oli valmis jo ilmestyessään, eikä studio kokenut välttämätöntä tarvetta lisäsisällön julkaisemiseen.

Lähde: Insider Gaming

Lisää luettavaa