Ghostwire: Tokyo laajenee uudella sisällöllä ensi kuussa.

Tango Gameworks on paljastanut pelin saavan ison päivityksen, joka tuo tullessaan uusia haasteita sijainteja haamujen täyttämään Tokioon. Uusi sisältö kattaa esimerkiksi kokonaan uuden pelitilan, jossa pelaajien on raivattava tiensä 30 tason läpi loppuun asti. Tasoja selvittämällä pelaajien käyttöön avautuu päivitettyjä kykyjä, joista he saavat säilyttää osan myös seuraaviin yrityksiinsä.

Ghostwire: Tokyo saa lisäksi uusia tehtäviä, vihollisia ja kykyjä. Myös pelin valokuvaustilaa parannellaan uusilla toiminnoilla, kuten mahdollisuudella avata figuureja kuvissa käytettäväksi.

12. huhtikuuta saapuvan päivityksen rinnalla Ghostwire: Tokyo saapuu myös Xbox Series X/S -konsoleille. Aikaisemmin PS5:lle ja pc:lle saapuneen pelin konsoliyksinoikeusaikakausi on näin ollen tulossa päätökseensä. Samalla peli tulee saataville myös Game Pass -tilauspalveluun pc:llä ja Xboxilla.

Ghostwire: Tokyo on saatavilla myös osana PlayStation Plus -tilauspalvelun valikoimaa ensi viikosta alkaen. Muut maaliskuun Extra- ja Premium-tason pelit voit tarkistaa täältä.

Lähde: Bethesda

Lisää luettavaa