Five Nights at Freddy’sin kauheudet palaavat syksyllä – katso uusi traileri

Five Nights at Freddy's -sarjaa jatkavalle Sister Locationille on annettu ensimmäinen traileri.

22.5.2016 04:15

Kauhusarja Five Nights at Freddy’sin uusin osa Sister Location on saanut ensimmäisen trailerinsa. Sarjan luoja Scott Cawthon on tarjonnut uudella videolla erityisesti maistiaisen uusimman luomuksensa tunnelmasta ja siitä mahdollisista löytyvistä uhista, minkä yhteydessä sille on samalla annettu myös syksylle osuva julkaisuikkuna.

Varsinaisen julkistuksensa Sister Location sai aiemmin huhtikuussa karmivan kiusoittelukuvan voimin. Uutukainen vaikuttaisi vievän Five Nights at Freddy’s -sarjan jälleen kauhun suuntaan, mistä Cawthon otti etäisyyttä aiemmin alkuvuodesta sivuprojekti FNaF Worldilla. Vielä toki ei varmasti tiedetä, millainen kokemus Sister Locationista onkaan vielä varsinkaan pelillisesti muodostumassa, eikä sen mahdollisia alustojakaan ole varsinaisesti vielä vahvistettu. Mitä ilmeisemmin Sister Locationin on sentään määrä olla peli.

Aiemmin tässä kuussa Cawthon vahvisti, että Five Nights at Freddy’s olisi tarkoitus saapua vielä jossain vaiheessa pc:n ja älylaitteiden lisäksi konsoleille. Tuolloin hän puhui nimenomaan tosin jo aiemmin julkaistuista sarjan osista.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa