Pelifirma Fishlabsin toimitusjohtajan Michael Schade uskoo että ”iPad HD” julkaistaan vuoden sisällä ja se on tehoiltaan Xbox 360:tä vastaava. Schade lausui kommenttinsa puheessaan Brightonissa, Develop Conferencessa. Hän on optimistinen mobiililaitteiden tulevaisuuden suhteen. ”Uskon että jossain vaiheessa ensi vuotta mobiililaitteilla tulee olemaan samanlaisia renderöintikapasiteetteja kuin mitä Xbox 360:lla on.”, toteaa Schade. ”Ja uskon että vuoden loppuun mennessä ’iLaitteet’ ovat voineet myydä jo 120 miljoonaa kappaletta, mikä laittaa ne erittäin lähelle PS2:n 140 miljoonaa.”

Schade totesi myös pelaamisen suhteesta mobiililaitteisiin näin: ”Kun asiat ovat niin päin että joku ostaa mobiililaitteen pelatakseen pelejä, voi sanoa että mobiililaitteesta on tullut tärkeämpi alusta kuin konsolit ovat.”

Myöhemmin Schadelta kysyttiin käyttöliittymä- ja koko-ongelmista, totesi Schade uskovansa että mikäli Hollywood-elokuvia pystyy katsomaan TV-ruudulta vaarantamatta niiden laatua, voisi sama päteä iPhone- ja iPad-videopelien saralla.

Lähde: Develop Online

Lisää luettavaa