FIFA 17 vahvistettiin julkaisupäivän kera – palloa potkitaan nyt Battlefield-teknologialla

FIFA 17 on saanut julkaisupäivän sekä myös vahvistuksen sille, että peli hyödyntää tosin Battlefieldista tuttua Frostbite-pelimoottoria.

6.6.2016 21:27

EA Sportsin seuraava jalkapallopeli FIFA 17 julkaistaan Euroopassa 29. syyskuuta, urheilupelijätti on vahvistanut.

Samalla varmaksi on tehty nyt myös se, että viimeisimmistä nykysukupolven FIFA-peleistä poiketen uusin tuotos käyttää hyödykseen Ignite-pelimoottorin sijaan Battlefieldkehittäjä DICEn luomaa Frostbite-teknologiaa. Frostbitesta onkin muodostunut näin aina vain merkittävämpi osa EA-pelien perimää, sillä hiljattain myös esimerkiksi Star Wars Battlefront, Dragon Age Inquisition, Plants vs. Zombies: Garden Warfare, Rory McIlroy PGA Tour ja uusi Need for Speed ovat pyörineet Frostbiten varassa. Jopa seuraava Mass Effect on rakennettu Frostbiten voimin.

– Frostbite avaa FIFA-sarjalle ja sen faneille kokonaisen maailman edestä uusia mahdollisuuksia. Emme ole koskaan olleet niin innoissamme kuin nyt, mitä tulee jalkapallon tulevaisuuteen ja FIFA 17:ssä tarjottaviin kokemuksiin, pelin vastaava tuottaja David Rutter hehkuttaa.

Varsinaiset konkreettiset yksityiskohdat FIFA 17:stä ovat jääneet toistaiseksi kuitenkin vielä vähiin. Kunnolla EA:n on määrä paljastaa peli kesäkuun 12. päivä EA Play -tapahtumassaan. Pelimoottoritiedon lisäksi yhtiö on toistaiseksi lähinnä todennut, että se on muovannut pelin pelattavuutta yhteistyössä sellaisten potkupallopelaajien kuin James Rodriguezin, Anthony Martialin, Eden Hazardin ja Marco Reusin avustamana.

FIFA 17 on kehitteillä niin Xbox Onelle, PlayStation 4:lle, Windows-koneille kuten myös PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle. Frostbite-teknologiaa peli hyödyntää tosin vain kolmella ensimmäiseksi mainitulla alustalla.

Lähde: EA

Lisää luettavaa