Faniprojekti päivittää alkuperäisen Max Paynen säteenseuranta-aikaan – tältä näyttää ehostettu Remedy-klassikko

Max Payne -uusioversioita odotellessa.

15.1.2024 12:45

Max Payne -pelien viralliset uusioversiot odottavat vielä julkaisuaan, mutta Remedy-klassikoiden modernisoidusta ilmeestä on saatu esimakua jo nyt.

Nvidia on tuomassa modaajille työkaluja RTX-säteenseurantateknologian hyödyntämiseksi pelien ulkoasun uudistamisessa. Uusi faniprojekti onkin ottanut RTX Remix -työkalut käyttöön alkuperäisen Max Paynen ilmeen ehostamiseksi.

Slasks Psybunkerin kehittämä RTX Remix -päivitys esittelee Max Paynen metroasemalle sijoittuvaa ensimmäistä tasoa säteenseurantavalaistuksella höystettynä. Modi ei siis kajoa esimerkiksi alkuperäisiin hahmomalleihin, joten ulkoasu vastaa monelta osin pitkälti vuoden 2001 peliä. Alla näkyvä video esittelee kuitenkin tunnelmaltaan hyvin erinäköistä tasoa, sillä valaistusefektit muuttavat ulkoasua merkittävästi. Demon voi myös ladata itselleen ModDB-sivustolta.

Remedy antoi viime lokakuussa tilannepäivityksen myös omista Max Payne– ja Max Payne 2 -uusioversioistaan. Studio ei antanut peleille vielä julkaisuajankohtaa, mutta kertoi projektin kehityksen edenneen mainiosti.


Lähde: Slasks Psybunker

Lisää luettavaa