Kesällä 2020 julkistetun Fallout-televisiosarjan tekeminen alkaa päästä hiljalleen vauhtiin kulissien takana. Viihdesivusto Deadline raportoi, että sarjan Amazon Studiosin alaisuudessa tapahtuva tuotanto on määrä saada käyntiin vielä tämän vuoden aikana.

Jo entuudestaan on tiedetty, että Amazon työstää sarjaa yhteistyössä Kilter Filmsin kanssa, minkä myötä Westworld-televisiosarjan luojat Jonathan Nolan ja Lisa Joy ovat olleet hankkeessa mukana vastaavina tuottajina. Tällä viikolla on vahvistunut, että Nolanin on määrä myös ohjata sarjan ensimmäinen jakso.

Vastaavana tuottajana projektissa häärää myös Bethesdan Todd Howard, minkä ohella sarjan vetäjiksi ovat nyt valikoituneet Graham Wagner ja Geneva Robertson-Dworet. Wagner tunnetaan työstään muun muassa Silicon Valleyn, Portlandian ja amerikkalaisen Konttorin parista, kun taas Robertson-Dworet tiedetään varsinkin Alicia Vikanderin tähdittämän Tomb Raider -elokuvan sekä Captain Marvel -leffan yhtenä käsikijoittajana.

Minkäänlaista ilmestymisaikaa Fallout-televisiosarjalle ei ole vielä annettu. Sarjan juonikuviot ovat nekin toistaiseksi vielä auki. Lyhyt teaser-video hankkeesta saatiin aikoinaan sen julkistuksen yhteydessä.

Lähde: Deadline

Lisää luettavaa