Evolven upouusi hirviö riehuu videolla – erikoisversiot myös julki

Evolven uusi Behemoth-kivijätti luottaa puhtaaseen murskavoimaan, ja pelin juuri julkistetut erikoisversiot tarjoavat jokaiselle jotakin.

14.1.2015 08:08

Yhteistyöräiskintä Evolven tuorein hirviöjulkistus on jättimäinen Behemoth-kivihirmu.

Pelin luoneen Turtle Rock Studiosin mukaan laavaa paiskova jättiläinen on suurin Evolvessa koskaan nähtävä hirviö. Se ei voi juosta tai hyppiä muiden tapaan, vaan vierii ympäriinsä liiskaten kaiken tielleen osuvan. Behemoth on helpompi maalitaulu kokonsa vuoksi, mutta se osaa luoda muureja itsensä suojaksi ja on lähietäisyydeltä lähes voittamaton.

Hirviön debyyttitrailerin voit katsoa alta. Behemoth julkaistaan tänä keväänä 15 dollarin hintaisena lisäsisältönä, mutta pelin ennakkotilanneet saavat sen ja uuden ulkoasun Goliath-hirviölle maksutta.

Samaan syssyyn Turtle Rock julkisti lisäsisällöstä kiinnostuneille Evolve-kausikortin ja kourallisen erikoisversioita. Steamissa 20 euroa kustantavalla kausikortilla peliinsä saa näillä näkymin neljä metsästäjää ja kolme uutta ulkoasua hirviöilleen.

Sama sisältö kuuluu pelin yhteensä himpun verran halvempaan Digital Deluxe –versioon. Pc:lle yksinoikeudella julkaistava 80 euron Monster Race –versio puolestaan hemmottelee pelaajia viidennellä hirviöllä, kahdella ylimääräisellä metsästäjällä ja uusilla ulkoasuilla kaiken yllä mainitun lisäksi. Xbox Onella pelinsä ennakkoon ostaneet taas pääsevät heti käsiksi normaalisti pelissä etenemällä avattaviin metsästäjiin ja Wraith-hirviöön.

Evolve ilmestyy Playstation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle 10. helmikuuta. Pelin erikoisversiot ovat jo tilattavissa. Kultajäsenille avoin Xbox One -beetatesti alkaa huomenna, ja muilla alustoilla alfaan aikoinaan osallistuneet pelaajat pääsevät suljetumpiin testeihin mukaan myöhemmin tällä viikolla.

Lähde: Turtle Rock Studios, Evolve

Lisää luettavaa