Uusi puolalainen pelitalo The Astronauts on aloittanut toimintansa Varsovassa. Yhtiön pystytyksestä ovat vastanneet kehittäjäkonkarit Adrian Chmielarz, Andrzej Poznanski sekä Michal Kosieradzki.

Vielä muutama kuukausi sitten miehet tunnettiin myöskin puolassa toimivan People Can Flyn avainhenkilöinä. Pelitalossa he ehtivät vaikuttaa muun muassa Bulletstorm– ja Painkiller-pelien luomistyössä.

Maisema lähti vaihtoon Epic Gamesin ostettua People Can Flyn viimeisetkin rippeet itselleen viime elokuussa. Täysin irrallaan The Astronautskaan ei kuitenkaan toimi Gears of War -kehittäjästä, sillä parhaillaan tuore pelitalo paiskii hommia juurikin Epicin luomalla Unreal 3 -pelimoottorilla. Sen käytöstä kehittäjillä piisaakin kokemusta jo kuuden vuoden edestä.

The Astronautsin ensimmäinen peli on tarkoitus saada julkaistuksi ensi vuonna. Teoksissaan puolalaisstudio on luvannut panostaa niin mielikuvitukselliseen ulkoasuun, rikkaaseen tarinankerrontaan kuin myös pelattavuuteen, joka haastaa pelialan yleiskäytännöt.

Lähde: The Astronauts

Lisää luettavaa