Erikoislaatuinen strategiapeli 13 vuoden takaa tupsahti yllättäen Steamiin

Relic Entertainmentin varhainen strategianimike Impossible Creatures on saanut yllättävän uuden elämän Steamissa.

12.11.2015 21:30

Vuonna 2002 alkujaan julkaistu pc-strategiapeli Impossible Creatures on tehnyt yllättävän paluun elävien kirjoihin. Torstaista alkaen pelistä on ollut saatavilla Steamin kautta kokonaan uusi Impossible Creatures Steam Editioniksi kutsuttu versio, joka sekä päivittää pelin toimivaksi nykykoneita varten että myös sisältää kaikki peliin vuosien varrella julkaistut päivitykset, laajennukset ja modityökalut.

Pelin uudelleenjulkaisun takana on Nordic Games, joka hiljattain toi kauppoihin myös nykysukupolven konsoleille remasteroidun version Darksiders II:sta. Pelin uudesta versiosta se pyytelee rahaa kymmenisen euron verran, joskin nyt pelin uusiojulkaisun kunniaksi sen voi napata itselleen vielä noin viikon ajan kuudella eurolla.

Impossible Creatures oli yksi Homeworld-, Warhammer 40,000: Dawn of War– ja Company of Heroes -sarjasta tunnetun Relic Entertainmentin varhaisimpia tuotoksia. Pelin erikoisuus oli sen suoma mahdollisuus luoda mitä erikoisempia eläinlajeja yhdistelemällä jo olemassaolevia eliöitä toistensa kanssa ja katsoa sitten, millaisia taistelupukareita niillä saataisiinkaan aikaan. Ennen pelin julkaisua Valve hyödynsi tuotosta tuolloin vielä valmisteilla olleen Steamin ennakkoesittelyssä, mutta tästä huolimatta peli ei ennen tätä päivää päätynyt koskaan käyttämään hyödyksi suosittua pelipalvelua.

Lähde: Nordic Games, Steam

Lisää luettavaa