Epic Games Storen ilmaiset lahjapelit vaihtuivat – Black Friday -alennukset valtaavat myös kauppapaikat konsoleilla ja pc:llä

Ensi viikolla jaettavan Cave Storyn suhteen käydään jo myös kärhämää.

27.11.2020 16:21

Se paljon puhuttu Black Friday on taas saapunut amerikkalaisen kiitospäivän myötä ja tarkoittanut tietysti taas erilaisten alennusmyyntien vyöryä pelipalveluissa.

Uutisoimme jo aiemmin Steamin syysalennuksen alkamisesta ja Steam-palkintojen paluusta, mutta tietysti pc-kauppapaikoilla juhlitaan myös alennuksien merkeissä. Isoista kaupoista omat tarjouksensa ovat löyneet tiskiin muun muassa niin GOG-, Epic Games Store kuin Humble Storekin, joista GOG ja Humble jatkavat tarjouksillaan joulukuun alkuun asti ja Epic Games Store joulukuun 3. päivään asti.

Epic-tarjoukset löytää tästä. GOG-tarjoukset tästä näin klikkaamalla. Humble Storessa vuorostaan kampanjoidaan täällä.

Konsoleilla eletään tietysti myös alennuksien aikaa. Microsoft Storen tarjouksia löytää tästä, PlayStation Storen täältä ja Nintendon omia tarjouksia tietysti sen sivuilta.

Näin loppuviikosta Epic Games Storen lahjapelien tarjonta on sekin tietysti vaihtunut. Uusimpana lunastamassa voi käydä nyt MudRunnerin. Viikon päästä sen paikan ottaa Cave Story+, jonka ylle on laskeutunut tosin nihkeä varjo tällä viikolla. Pelin julkaisija Nicalis kun on lähtenyt jahtaamaan Cave Storyn innoittamia faniprojekteja verkossa ja sulkemaan niiden jakelua. Cave Story oli alkujaan ilmaispeli itsekin, jolla ei ole ollut mitään tekemistä Nicaliksen kanssa, mikä on aiheuttanut nyt kärhämää fanien ja julkaisijan välillä.

Lähde: GamesIndustry

Lisää luettavaa