Entisiltä Metroid Prime -kehittäjiltä moninpelattavaa avaruusräiskintää PS4:lle ja pc:lle

Vanhasta Retro Studios -poppoosta rakentumana lähtenyt Armature Studio on tuomassa PS4:lle ja pc:lle arcade-henkistä moninpeliräiskintää.

5.10.2015 21:09

Entisten Metroid Prime -kehittäjien perustama pelitalo Armature Studio on kyhäämässä omaa moninpelattavaa arcade-henkistä avaruusräiskintäpeliään. Studio kutsuu uutukaista Dead Stariksi ja se on aikeissa julkaista sen PlayStation 4:lle ja pc:lle ensi vuoden alussa.

Toiminnaltaan Dead Star nojaa kahden kymmenestä hengestä koostuvan joukkueen välisiin lentoyhteenottoihin, joissa taistelutantereet luodaan aina satunnaisesti. Taisteluissa aina paras ratkaisu ei ole myöskään vain keskittyä vastustajien telomiseen, vaan tärkeää on myös valloittaa pelialueilta löytyviä strategisia alueita itselleen ja parantaa joukkueensa puolustuskykyjä kaivamalla malmia pelialueiden sisuksista.

Otteluiden välissä omia aluksiaan pääsee myös kustomoimaan ja parantelemaan taisteluista netottavilla palkinnoilla.

Aikaisemmin kesällä Armature paljasti kehittävänsä yksinoikeudelle Xbox Onelle myös jonkinlaista toimintaseikkailupeliä nimeltä ReCore. Studio luo peliä yhteistyössä Keiji Inafunen Comcept-yhtiön kanssa.

Lähde: Dead Star

Lisää luettavaa