Ensimmäiset Dead Rising -zombihurvittelut julkaistaan uusiksi nykyraudalle

Capcom tuo kaksi ensimmäistä Dead Rising -peliä nykyraudalle.

19.7.2016 11:21

Capcomin kymmenen vuoden takainen Xbox 360 -hitti Dead Rising tekee tuloaan jatko-osan kera myös uudemmalle konsoliraudalle. 

Capcom tuo Xbox Onelle sekä PlayStation 4:lle niin Dead Risingin kuin myös Dead Rising 2:n ja Dead Rising 2: Off the Recordin. Konsoliversioiden ohella myös PC-pelaajat pääsevät mukaan ainakin alkuperäisen Dead Risingin pariin. Yksityiskohdat uusioversioiden suhteen ovat vielä kiven alla, mutta Capcom lupailee kertoa aiheen tiimoilta lisää uutisia lähitulevaisuudessa.

Xbox 360:n alkutaipaleella julkaistu Dead Rising käännettiin muutamaa vuotta myöhemmin Wiille Chop Till You Drop -lisänimellä varustettuna, mutta Sonyn konsolilla alkuperäistä zombihurvittelua ei ole ennen nähty. Jatko-osa Dead Rising 2 taas päästi myös PlayStation 3 -pelurit mukaan lahtaukseen, mutta kolmas osa nähtiin ainoastaan Xbox Onella ja PC:llä.

Joulukuun 6. päivä ilmestyvä Dead Rising 4 saapuu aluksi ainoastaan PC:lle ja Xbox Onelle Microsoft-yksinoikeuden kestäessä noin vuoden ajan. Pelaaja heitetään jatko-osassa jälleen ensimmäisestä seikkailusta tutun Frank Westin saappaisiin.

Lähde: Gamespot, Eurogamer

Lisää luettavaa