Ylistystä niin kriitikoilta kuin pelaajiltakin vastaanottanut Journey jatkaa ennätyksellistä voittokulkuaan. Pelin kehityksestä vastannut Thatgamecompany on ilmoittanut virallisesti, että Yhdysvalloissa nähdyn menestyksen lisäksi peli on myynyt myös Euroopassa vauhdikkaammin kuin yksikään muu aiempi PlayStation Network -julkaisu.

Tapahtumasta huolimatta muutokset Thatgamecompanyn sisällä tuntuvat jatkuvan. Kerroimme eilen, kuinka pelitaloa perustamassa ollut Kellee Santiago varmisti jättävänsä studionsa ja suuntaavansa kohti uusia haasteita. Nyt vuodesta 2009 asti Thatgamecompanylla häärinyt tuottaja Robin Hunicke on myös ilmoittanut lähdöstään.

Hunicken henkilökohtaisen blogin mukaan nainen suuntaa seuraavaksi työskentelemään kanadalaiselle Tiny Speck -pelistudiolle. San Franciscosta käsin hänen on tarkoitus kehittää ainakin yhtiön selainpohjaista massiivimonipeli Glitchia.

Ennen Thatgamecompanya Hunicke oli ehtinyt keräämään kokemusta erityisesti Electronic Artsin työntekijänä. Pelijätin riveissä hän työskenteli muun muassa Boom Bloxin parissa.

Lähde: Joystiq, EdgePlayStation Blog

Lisää luettavaa