The Elder Scrolls Online on pelattavissa ilmaiseksi seuraavan kahden viikon ajan

Nyt on hyvä aika palata Tamrieliin.

31.3.2020 09:56

ZeniMax Online Studios tarjoaa kaikille halukkaille mahdollisuuden sukeltaa The Elder Scrolls Onlinen maailmaan ilmaiseksi seuraavan kahden viikon ajan.

Ilmaisjakso käynnistyy huomenna, 1. huhtikuuta, ja jatkuu aina maanantaihin, 13. huhtikuuta saakka. Tuettuina alustoina ovat pc, PlayStation 4 sekä Xbox One, jolla pelaaminen vaatii Xbox Live -kultajäsenyyden. Ilmaisjaksoon voi rekisteröityä pelin kotisivuilla lähdelinkin takaa huomisesta alkaen.

Pelattavana on peruspeli kokonaisuudessaan, joten Tamrielia pääsee tutkimaan peräti 23 läänin ja neljän hahmoluokan voimin. Koejaksolla voi ottaa myös ensituntuman parhaillaan käynnissä olevaan vuoden mittaiseen Dark Heart of Skyrim -kampanjaan, joka jatkuu kesällä pelaajat Skyrimiin vievän Greymoor-laajennuksen merkeissä.

Jos Elder Scrolls Onlinen maailmaan on sukeltanut jo aiemmin, voi vanhaa hahmoaan jatkaa uuden ilmaisjakson merkeissä. Vastaavasti ilmaisjaksolla pelatut tunnit, saavutukset ja hahmonkehitykset säilyvät tallessa, jos käyttäjä päättää myöhemmin ostaa pelin itselleen.

The Elder Scrolls Online: Greymoor julkaistaan 18. toukokuuta.

Lähde: The Elder Scrolls Online

Lisää luettavaa