Elämän henkäys haastaa Xbox-pelaajat mietiskelemään helmikuussa

Henkevä ensimmäinen persoonan pulmailu on nyt pop. TheTalos Principlen jalanjäljissä julkaisunsa on pian saamassa Pneuma: Breath of Life.

19.1.2015 21:35

Ensimmäisen persoonan pulmapeleistä ei näin vuoden 2015 alussa näytä olevan pulaa. Aivan vuodenvaihteen tienoilla aivoja saapui nyrjäyttämään pc:llä Serious Samista tunnetun Croteamin The Talos Principle ja nyt 27. helmikuuta Xbox One on saamassa omaa pulmailuaan Pneuma: Breath of Lifen muodossa.

Pneumaa ja The Talos Principlea eivät näytä tosin yhdistävän vain sama genre. Uusimman trailerinsa perusteella myös Pneuma sivuaa teemoiltaan nimittäin varsin henkeviä asioita. Kehittäjät Bevel Studios ja Deco Digital toivovatkin, että pelaajat eivät päätyisi haastamaan pelillä vain omaa mieltään, vaan myös oman käsityksensä itsestään.

Pneuma: Breath of Life on tarkoitus saada vielä Xbox Onen ohella myös pc:lle. Peli on parhaillaan Steam Greenlightissa hakemassa pääsylippua Steamin kauppasivuille.

Vuorostaan The Talos Principle on vielä tänä vuonna tarkoitus nähdä PlayStation 4:llä. Samaiselle konsolille sekä myös pc:lle ja iOS:lle saatetaan lähitulevaisuudessa saada vihdoin myös Jonathan Blow’n The Witness, joka myöskin saapuessaan tarjoaa ensimmäisen persoonan pulmailua.

Lisää luettavaa