Electronic Artsin oma Dual Entitlement -ohjelma, jonka avulla pelaajat saavat julkaisijan peleistä yhdellä ostolla version sekä nykyisille että seuraavan sukupolven konsoleille, ei tue siirtymää fyysisestä digitaaliseen.

Yhtiö vastasi aiheeseen liittyvään kysymykseen ohjelmaa tukevan Madden NFL 21:n UKK:ssa:

– EA etsii aktiivisesti ratkaisua pelaajille, jotka haluavat siirtää fyysisen kopionsa digitaaliseksi versioksi. Toistaiseksi tällaista päivityspolkua levyn ja digitaalisen tuotteen välillä ei ole niiden yhteistyökumppaneiden osalta, jotka tarjoavat levyasemattoman konsolin. Kerromme kuitenkin lisää, jos tähän tulee muutoksia, julkaisija kirjoittaa sivuillaan.

Mielenkiintoisena yksityiskohtana ainakaan Madden NFL 21:ssä ei ole myöskään alustojen välistä tallennusten siirtoa tällä hetkellä, joten mahdollisen Xbox Series X – tai PlayStation 5 -version saattaisi joutua aloittamaan puhtaalta pöydältä. Yhtiö tosin mainitsee tuen olevan suunnitteilla ja työn sen suhteen varhaisessa vaiheessa.

Samalla UKK-sivulla EA kertoo paljastavansa lisää Dual Entitlement -yhteensopivia nimikkeitä 18. kesäkuuta järjestettävässä EA PLAY -tapahtumassa. Tällä hetkellä ainoa julkistettu tuellinen peli on Madden NFL 21.

Microsoft ilmoitti aiemmin tällä viikolla yhtiön vastaavanlaisen Smart Delivery -ohjelman tukevan sekä fyysisiä että digitaalisia versioita pelistä. Palvelu tuodaan automaattisesti kaikkiin Xbox Game Studiosin peleihin, minkä lisäksi julkaisijat ja kehittäjät voivat itse halutessaan lisätä Smart Delivery -tuen omiin peleihinsä.

Lähde: EA, Xbox Wire

Lisää luettavaa