Electronic Arts tähyää pelaajaystävällistä strategiaa käytetyille peleille

Electronic Arts pohtii edelleen strategiaansa käytettyjen pelien suhteen, mutta pyrkii ajattelemaan pelaajien parasta.

13.6.2013 03:15

Electronic Arts ei vaikuta päättäneen vielä, mitä se aikoo tehdä käytettyjen pelien kauppaamisen suhteen seuraavan sukupolven laitteistolla. Osana yhtiön tuoretta sijoittajapuhelua EA:n pelipomo Frank Gibeau kertoi, että he pohtivat vielä strategioitaan sen perusteella, mitä Sony ja Microsoft ovat hiljattain kertoneet alustoistaan.

Varsinkin koonsa puolesta EA:n on uskottu olevan yksi tekijöistä, jotka ovat painostaneet Microsoftia tarjoamaan julkaisijoille mahdollisuutta blokata pelien jälleenmyyntiä Xbox Onella. Gibeau on kuitenkin vakuutellut, että yhtiö pyrkii parhaillaan etsimään ratkaisua, jossa nimenomaan voitaisiin asettaa pelaajat hyvään asemaan.

Sony on kertonut, ettei PlayStation 4 ole tuomassa PlayStation 3:een verrattuna uusia rajoituksia käytettyjen pelien kauppaan liittyen.

Haastattelussaan Eurogamerin kanssa EA:n johtoportaassa myöskin vaikuttava Patrick Söderlund on lisännyt, ettei pelijätillä ole ongelmia sen suhteen, missä tilassa käytettyjen pelien kauppa parhaillaan on. Hän myös korostaa, että EA luopui verkkopasseistakin, koska yleisö ei niille lämmennyt.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa