EA paljasti yllätyspeli A Way Outin – lähde persoonalliselle pakomatkalle kaverin kanssa

Brothers: A Tale of Two Sonsin luoneen Josef Faresin ja tämän uuden Hazelight-studion uusi peli A Way Out on paljastunut nyt kunnolla.

10.6.2017 21:55

Electronic Arts on paljastanut viimein kunnollisesti pelin, jota se on työstänyt yhteistyössä Brothers: A Tale of Two Sonin luojien kanssa. Kyseessä on jälleen raskaasti yhteistyön varaan suunniteltu A Way Out, joka ei ole mikään aivan tavanomainen EA-tuote.

A Way Out kertoo tarinan kahdesta vankilassa toisiinsa tutustuvasta miehestä, jotka päätyvät yhteisvoimin pakenemaan ahdingostaan. Pelin pelaaminen näyttäisi tapahtuvan kokonaisuudessaan jaetun ruudun voimin, jotta pelaajat näkevät jatkuvasti toistensa puuhailun. Pelaamiseen ei pakoteta kuitenkaan vain paikallisesti, vaan myös verkkopeluuta tuetaan.

Ohesta voi kurkistaa ensimmäiset trailerit A Way Outista. Videoista ensimmäinen keskittyy sen tarinaan, kun toisessa näkemään päästään myös sen monipuoliseksi lupailtua pelattavuutta.

A Way Out on osa Electronic Artsin tuoretta EA Originals -julkaisuohjelmaa. Peli on tarkoitus julkaista ensi vuonna PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle.

Lisää luettavaa