Dirt 5 päivättiin nykyalustoille, PS5- ja Xbox Series X -versiot seuraavat perässä

Rapa lentää hetki lokakuun alkupuoliskolla. Uusi traileri puhelee tarinahahmoista ja kuvat suuntaavat Brasiliaan.

18.6.2020 15:05

Ajopelisarja Dirt jatkuu täysivoimaisissa merkeissä taas 9. lokakuuta. Kyseisenä päivänä Codemasters kiidättää ulos Dirt 5:n niin PlayStation 4:lle, Xbox Onella ja pc:lle, mistä se jatkaa myöhempänä ajankohtana vielä PS5:lle ja Xbox Series X:lle.

Uusi peliä esittelevä videokin on ulkona. Pelikuvan esittelyn sijaan se keskittyy pelin uratilassa koettavissa olevaan tarinaan ja hahmoihin, joita edustavat etunenässä näyttelijäkonkarit Troy Baker ja Nolan North. Baker näyttelee pelissä pelaajan mentorina toimivaa Alex ‘AJ’ Janicekia, kun taas North toimii häikeilettömän kilpakuski Bruno Durandin roolissa. Muina ääninä pelissä kuullaan muun muassa YouTube-kanava Donut Median James Pumphreya ja Nolan Sykesia.

Rakenteeltaan uratilasta odottaa sopii viiteen lukuun jaettua ajokokemusta, jossa pelaajille luvataan jatkuvasti etenemisen suhteen useita eri kisaamisvaihtoehtoja, joista valita omien mieltymystensä mukaan. Erilaisia kisatapahtumia luvataan 130 erilaista, kun taas eri tapahtumatyyppejä on yhdeksän erilaista.

Uusilla kuvakuuppauksilla vilaus on saatu lisäksi vielä Dirt 5:n brasilialaisympäristöihin. Muita vahvistettuja ympäristöjä ovat olleen muun muassa Norja ja New York.

Lähde: Codemasters

Lisää luettavaa