Bungien verkkopeli Destiny 2 saa uuden ohjaajan.

Destiny 2:n ohjaaja Joe Blackburn on ilmoittanut lopettavansa Bungien palveluksessa ensi kuussa. Blackburn ehti toimia Destiny 2:n vetovastuussa vuodesta 2020 saakka. Hän kertoo X-verkkopalvelussa julkaisemassaan viestiketjussa siirtyvänsä uusiin tehtäviin Bungien ulkopuolella.

Blackburn kertoo ajoittavansa lähtönsä pelin seuraavan laajennuksen, The Final Shapen, seuraavan testivaiheen yhteyteen. Hän kuvaa helmikuussa järjestettävän monta päivää kestävän sisäisen pelitestin olevan yksi kriittisimmistä vaiheista laajennuksen kehityksessä. Tällä kertaa testijakso tarjoaa Blackburnille myös tilaisuuden luovuttaa ohjaajan viitan eteenpäin.

Blackburnin jälkeen Destiny 2:n ohjaajan pestiin astuu Tyson Green. Green on tehnyt pitkän uran pelisuunnittelijana Bungien leivissä. Hän on työskennellyt studion palveluksessa jo 90-luvulta alkaen ja toiminut suunnittelutehtävissä niin Destinyn kuin Halo-pelisarjankin parissa.

Ohjaajavaihdos ajoittuu haastavaan vaiheeseen Destiny 2:n ja Bungien taipaleella. Studion lippulaivapelin on kerrottu alisuoriutuneen taloudellisesti, minkä seurauksena Bungien sisällä on pelätty studion päätyvän tiukemmin emoyhtiö Sonyn hallintaan. The Final Shapen on kuvattu olevan avainasemassa Destiny 2:n kelkan kääntämisessä. Bungie päätyikin viivästyttämään helmikuuksi kaavailtua laajennuksen julkaisua, jotta se voisi varmistaa sisällön vastaavan pelaajien kovia odotuksia. The Final Shapen on nyt määrä ilmestyä kesäkuussa.

Lähde: PC Gamer

Lisää luettavaa