Electronic Arts ja Visceral Games ovat virallisesti vahvistaneet Dead Space 2 -tieteuskauhupelin kehityksen. Pelin olemassaolo ei kuitenkaan ole pysynyt lähimainkaan salassa, mistä on pitänyt huolen lukuiset työnhakijailmoitukset, joilla Dead Space 2 -tiimiin on etsitty muun muassa verkkopeliosaajia.

Virallisen ilmoituksen myötä ilmenee kuitenkin ensimmäiset viralliset Dead Space 2 -yksityiskohdat. Päähahmona nähdään jälleen Isaac Clarke, joka jatkaa taistelua avaruuden halki leviävää Necromorph-tartuntaa vastaan. Luvassa on uusia hahmoja, seikkailua avaruuden painottomuudessa sekä joukko uusia aseita vanhan kunnon plasmaleikkurin rinnalle.

Dead Space -universumissa on yhä Necromorpheja lahdattavana. Dead Space 2:ssa asiat eivät kuitenkaan ole sitä, miltä ne ensisilmäyksellä näyttävät. Luvassa on yllättäviä juonenkäänteitä sekä joukko inhottavia hirviöitä, jotka ovat valmiita säikyttämään pelaajat henkihieveriin, kuvailee pelin tuottaja Steve Papoutsis.

Dead Space 2 nähdään pc:llä, PlayStation 3:lla ja Xbox 360:lla. Julkaisuajankohtaa ei virallisessa ilmoituksessa mainita, mutta raportit vihjaavat ensi vuoden suuntaan.

Lähde: EA

Lisää luettavaa