Pelijulkaisija Deep Silver on yrittämässä uuteen otteeseen saada Dead Island -pelisarjansa valkokankaalle. Elokuvasivusto Deadline raportoi, että yhtiö olisi päässyt sopimukseen indiestudio Occupant Entertainmentin kanssa elokuvasovituksen tuottamisesta.

Tarkoituksena Deep Silverilla ja Occupantilla olisi saada projekti kunnolla vauhtiin ensi vuonna. Vielä yhtiöillä ei näytä olevan sovittua ideaa siitä, millainen elokuvakokemus ulos olisi tarkoitus saada, ja näin ollen esimerkiksi ohjaajan ja käsikirjoittajan paikat etsivät vielä täyttäjäänsä. Todennäköistä kuitenkin on, että ensimmäisen Dead Islandin kehuttu julkistustraileri tulee toimimaan ainakin jonkinlaisena inspiraationa suunnitellulle elokuvalle.

Tämä on nyt toinen kerta, kun Deep Silver jahtaa unelmaansa Dead Island -filmatisoinnista. Vuonna 2011 se myi elokuvaoikeudet pelisarjasta Lionsgatelle, mutta kauppa ei johtanut lopulta mihinkään. Näin ollen oikeudet ovatkin nyt palanneet Deep Silverin käsiin.

Elokuvaprojektin lisäksi Dead Islandin ympärillä sattuu ja tapahtuu tällä hetkellä paljon. Kesäkuun E3-pelimessuilla Deep Silver sai julkistettua Dead Island 2:n olevan kehitteillä uusille pelikonsoleille sekä pc:lle, kun taas vanhemmille laitteille tuloaan on tekemässä Escape Dead Island -mysteeriseikkailu. Jo tovin aikaa Deep Silver on valmistellut pc:lle myös verkkoareenamätkinä Dead Island Epidemicia.

Mielenkiintoista kyllä alkuperäisen Dead Island -pelin luonut puolalaiskehittäjä Techland ei ole mukana yhdenkään edellä mainitun pelin kehityksessä. Sen sijaan se työstää parhaillaan Warner Brosille seuraavaa zombiseikkailuaan nimeltä Dying Light.

Lähde: Deadline

Lisää luettavaa