Cyberpunk 2077 julkaistaan Ultimate Edition -versiona – PS5-levypainoksesta puuttuu olennainen osa peliä

Cyberpunk 2077:n koontipainoksen versioissa on merkittäviä eroja.

22.11.2023 08:00

Cyberpunk 2077 julkaistaan kaiken kattavana koontipainoksena, CD Projekt on paljastanut.

Cyberpunk 2077 Ultimate Edition kokoaa alkuperäisen pelin sekä Phantom Liberty -laajennuksen samaan pakettiin. Pc:lle, PS5:lle ja Xbox Series X/S:lle ilmestyvän julkaisun versioissa on kuitenkin yllättäviä eroja.

Ultimate Editionin digitaalinen versio on kaikilla alustoilla käytännössä identtinen paketti. Fyysiset versiot poikkeavat kuitenkin huomattavasti toisistaan. Pc:n fyysisen jakelun ostajat saavat itselleen koodit, joilla sekä Cyberpunk 2077:n että Phantom Libertyn voi lunastaa GOG-pelikaupasta. Konsoliversiot taas sisältävät levyn, mutta niidenkin välillä on eroja, jotka CD Projektin mukaan johtuvat alustojen teknisistä eroavaisuuksista.

Xbox Series X/S -pelaajat ovat ainoat, jotka voivat asentaa pelin ja laajennuksen levyltä ilman erillistä latausta. PS5-versio nimittäin sisältää Cyberpunk 2077:n, mutta Phantom Libertyn asentaminen edellyttää laajennuksen lataamisen verkosta.

Tiettävästi taustalla on PlayStationin erilainen tapa käsitellä lisäsisältöpaketteja alustallaan. Verkkokommenttien perusteella CD Projekt olisi pystynyt tuottamaan myös Cyberpunk 2077:n Ultimate Editionista oman paketin, joka olisi sisältänyt sekä pelin että laajennuksen levyltä asennettavassa muodossa. Nähtävästi yhtiö oli kuitenkin halunnut välttää erillisen version tekemistä uutta julkaisua varten ja päätyi näin tarjoamaan Phantom Libertyn vain ladattavana versiona PS5-pelaajille.

Cyberpunk 2077 Ultimate Edition ilmestyy 5. joulukuuta.

Lähde: VGC

Lisää luettavaa