Company of Heroes palaa länsirintamalle itsenäisellä laajennuksella

Company of Heroes 2:een saadaan uutta pelattavaa länsirintamalle kutsuvalla The Western Front Armies -laajennuksella, joka toimii ilman pääpeliä.

28.3.2014 20:40

Reaaliaikaista toisen maailmansodan sotastrategiaa tarjoava Company of Heroes 2 kasvaa. Sega ja Relic Entertainment ovat julkaisemasa kesäkuussa The Western Front Armies -laajennuksen, joka palauttaa pelisarjan länsirintamalla käytäviin yhteenottoihin.

Pelaamaan moninpeliä painottavassa The Western Front Armiesissa päästään sekä Yhdysvaltain että Saksan länsijoukoin, joilla kullakin on omat uudet yksikkönsä, kykynsä ja toimintaperiaatteensa. Mukaan saadaan myös kahdeksan uutta moninpelikarttaa, joskin yksiköillä pääsee mekastamaan myös vanhojen karttojen ja käyttäjien luomien kenttien kanssa.

The Western Front Armies on itsenäinen lisäri, eli se ei vaadi itse Company of Heroes 2 -pääpeliä toimiakseen. Sega ja Relic pyrkivätkin houkuttelemaan sillä peliin erityisesti mukaan uusia pelaajia, miksi lisäriä myydään myös parilla eri tavalla. Noin 20 eurolla itselleen saa molemmat laajennukseen kuuluvat joukot, kun taas lähemmäs 13 eurolla itselleen voi hankkia hallintaansa halutessaan pelkästään joko jenkkit tai saksalaiset.

Segan virallinen blogi antaa ymmärtää, että vanhat Company of Heroes 2 -pelaajat pääsevät uusiin karttoihin käsiksi ilmaiseksi.

Lähde: Sega Blog

Lisää luettavaa