Command & Conquer Remastered saa laajamittaisen modituen – lähdekoodit annetaan avoimesti pelaajien näprättäväksi

Command & Conquer Remastered -pakettia päästään viilaamaan pelaajienkin toimesta.

24.5.2020 21:30

Electronic Arts on avannut sanaisen arkkunsa koskien kesäkuussa ilmestyvän Command & Conquer Remastered -paketin moditukea.

Yhtiö vahvistaa, että paketin ilmestymisen yhteydessä se tuo fanien ulottuville alkuperäisen Command & Conquerin ja Red Alertin lähdekoodit, joilla nämä voivat leikkiä mielensä kyllyydestä GPLv3-lisenssin alla. Yhdessä paketista jo löytyvän karttaeditorin ohella tämä tarjoaa kiinnostuneille säätää omia karttojaan, luoda uusia yksiköitä, korvata vanhaa tadetta ja muokata pelilogiikkaa ja -dataa.

Modien jakamiseen Command & Conquer Remastered hyödyntää Steamin puolella Steam Workshopia, kun taas Originin puolella modeja täytyy asentaa asentaa käsin pelin ulkopuolella uusia karttoja lukuunottamatta.

Noin muuten EA vahvistaa, että koronapandemian johdosta Command & Conquer Remastered ei sisällä julkaisussa tukea LAN-peleille. Se on kuitenkin vastaisuudessakin osana kehittäjien prioriteettilistaa.

Command & Conquer Remastered ilmestyy Steamiin ja Origin-palveluun 5. kesäkuuta. Pelin ominaisuuksia esittelevän trailerin voi katsastaa aiemmasta jutustamme.

Lähde: EA

Lisää luettavaa