Command & Conquer Remastered -kokoelma päivättiin – näin strategiaklassikot kääntyvät nykypäivään

Alkuperäisen Command & Conquerin ja Red Alertin makuun pääsee ehostettuna taas kesällä.

10.3.2020 17:05

Legendaariset strategiapelit Command & Conquer ja Command & Conquer: Red Alert saavat uuden elämän kesäkuun 5. päivä alkaen. Electronic Arts julkaisee pc:lle tuolloin Command & Conquer Remastered -kokoelman, joka ehostaa kaksikon laajennuksineen uuteen loistoon nykypäivää varten.

Muutoksia kokoelmassa on tehty tietysti varsinkin visuaaliseen puoleen. Peli tukee nyt huomattavasti terävämpää 4K-ulkoasua, joskin pikselisempäänkin tyyliin voi yhä vaihtaa halutessaan reaaliajassa yksinpelitiloja pelatessa. Käyttöliittymääkin on viilattu niin itse toiminnan kuin yleisvalikoiden osalta, minkä tuloksena mukaan on saatu esimerkiksi helpommat nettipeli- ja tehtävänvalintamahdollisuudet.

Ylipäätänsä bonussisältöäkin mahtuu mukaan. Ehostetuksen saaneiden tuttujen välipätkien ohella tarjolla on esimerkiksi kulisseihin kurkistavaa materiaalia ja ensimmäiseen Command & Conqueriin on saatu mukaan nyt ihan oma Skirmish-tilakin. Aikoinaan konsoleilla nähdyt tehtävät on nekin tuotu pc:lle asti.

Ominaisuustarjontaa on esitelty niin tuoreella trailerilla kuin pelin kotisivuillakin.

Jakeluun Command & Conquer Remastered saadaan niin Steamiin kuin Originiin, minkä ohdella siitä tuotetaan pari kappaletta Limited Run Gamesin kautta tuotettuja erikoisversioita. Pakettia on ollut työstämässä EA:lle Lemon Sky Studios sekä entisistä Command & Conquer -veteraaneista koostuva Petroglyph Games.

Lisää luettavaa