Cities: Skylinesin luonnonkatastrofeja viljelevä laajennus esittelyssä

Eurogamer on päässyt jututtamaan Colossal Orderin Mariina Hallikaista Cities: Skylinesin talvella ilmestyvän luonnonkatastrofilaajennuksen tiimoilta.

30.8.2016 08:18

Cities: Skylines on saamassa piakkoin luonnonkatastrofiaiheisen laajennuksen. Eurogamer pääsi jututtamaan tamperelaisen Colossal Orderin toimitusjohtaja Mariina Hallikaista asian tiimoilta.

Luonnonkatastrofit ovat olleet osa kaupunkisimulaattoreita aina ensimmäisestä SimCitystä lähtien, joten laajennuksella on paikkansa myös Cities: Skylinesin maailmassa. Natural Disasters jättää pelaajan kontolle katastrofeihin valmistautumisen sekä jälleenrakentamisen. Satunnaisesti tapahtuvat meteorisateet, maanjäristykset ja tornadot voi kaikeksi onneksi myös kytkeä pois päältä. Cities: Skylines Natural Disasters julkaistaan talven aikana.

Cities: Skylines on saamassa Natural Disastersin lisäksi maksuttoman Scenarios-laajennuksen, joka tuo hiekkalaatikkopohjaisen rakentelun oheen astetta selkeämpiä tavoitteita. Myös pelaajat päästetään kehittelemään omia skenaarioitaan.

Mariina Hallikaisen mukaan Colossal Orderilla on reilusti suunnitelmia Cities: Skylinesin laajennusten suhteen myös tulevaisuudessa. Pelitalo tekee lisäksi aktiivista yhteistyötä modaajapiirien kanssa, jonka myötä tarjolle saapuu Content Creator Pack -sisältöpaketteja.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa