Catherine: Full Body tuo PS4-pelaajille kuumat oltavat syksyllä

Catherine: Full Body on päivätty PS4:lle lännessä.

14.2.2019 17:54

Sega ja Atlus ovat antaneet länsijulkaisupäivän Catherine: Full Bodylle. Kahdeksan vuoden takaisen Catherine-pulmaseikkailun päivitetty versio ilmestyy PlayStation 4:lle syyskuun 3. päivä.

Sen lisäksi, että Full Body ehostaa alkuperäistä pelikokemusta teknisesti, lisää se siihen kokonaisen satsin uutta pelattavaa. Tämä näkyy niin uusina pulmaosuuksina kuin myös tarinapolkuina, jotka tuovat mukaan myös kokonaan uuden Rin-hahmon, joka nähdään tuoreella trailerillakin.

Mahdollisuus pelata peli japaninkielisellä ääninäyttelyllä on yhtälailla nyt myös messissä. Halutessaan kaikki pelin pulmat voi jopa skipata tarinakeskeisessä Safety Mode -tilassa.

Perusversion lisäksi Catherine Full Bodysta saadaan lännessä erikoisversio, joka ainakin Amerikassa kustantaa 80 euroa. Pelin lisäksi siihen isketään mukaan lammaspehmolelu, ääniraita, metallikannet ja taidekirja.

Full Bodya ei kannata sekoittaa aiemmin tänä vuonna pc:lle saapuneeseen Catherine Classiciin. Kyseessä oli nimenomaan vain ehostettu versio alkuperäispelistä.

Lisää luettavaa