Capcom teki historiansa parhaan alkuvuoden tuloksen – Resident Evil Village ylitti 4,5 miljoonan myyntirajapyykin

Resident Evil Village- ja Monster Hunter Rise -studio voi paremmin kuin koskaan.

29.7.2021 10:05

Capcom on saavuttanut yhtiön historian korkeimman ensimmäisen neljänneksen tuloksen. Loistava tulos taputeltiin pääasiassa Resident Evil Villagen ja Monster Hunter Risen suosion ansiosta.

Capcomin liikevaihto kasvoi 30. kesäkuuta 2021 päättyneellä kolmen kuukauden jaksolla 104,1 prosenttia vuodentakaisesta. Liiketoiminnan tuotot puolestaan nousivat reippaat 120,4 prosenttia viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna.

– Capcomin digitaalisen sisällön ydinliiketoiminta johti liiketoiminnan tulosta tällä neljänneksellä jatkamalla digitaalisen myynnin kasvua muun muassa lippulaivasarjan uudella merkittävällä Resident Evil Village -julkaisulla ja Monster Hunter Risen kaltaisten pelien myynnillä, Capcom tiedottaa.

Toukokuussa julkaistu Resident Evil Village on nyt ylittänyt 4,5 miljoonan myynnin maailmanlaajuisesti. Capcom on myös ilmoittanut kehittävänsä selviytymiskauhuilulle jonkinlaista lisäsisältöä, mutta sen tarkempia yksityiskohtia ei ole vielä vahvistettu.

Resident Evil Villagen verkkopelin Resident Evil Re:Versen julkaisua lykättiin aiemmin tässä kuussa aina vuodelle 2022 saakka.

Lähde: Capcom

Lisää luettavaa