Call of Duty: Black Ops III saa oman PS4-konsolipainoksen

Futuristinen Call of Duty: Black Ops III saa vierelleen vähintään yhtä futuristisen PlayStation 4 -erikoispainoksen.

23.9.2015 08:00

Sony juhlistaa Call of Duty: Black Ops III:n marraskuista julkaisua teemaan sopivalla PlayStation 4 -erikoispainoksella.

Mustaoranssin konsolin kylkeä koristaa Black Ops III:n yksinkertainen logo, ja sen sivuun on painettu pienemmän logon ohella kolme symbolia, joista kukin edustaa yhtä teoksen pelitiloista. Harmaan ohjaimen tatit ja ristiohjain loistavat niin ikään oransseina, ja myös sen pintaan on lätkäisty pelin logo.

Erikoiskonsolipakettiin kuuluu teratavun kovalevyn sisältävän konsoliraudan ja ohjaimen ohella perusversio itse Black Ops III:sta sekä sarjan aiemmille osille hattua nostava NUK3TOWN-bonuskartta. Call of Duty -ohjainta tullaan kaupittelemaan myös erillisenä lisälaitteena. Pelin voi näillä näkymin hankkia halutessaan myös yhdessä tavallisen teratavun PlayStation 4 -mallin kanssa.

Sony ei ole ilmoittanut pakettien suositushintaa. Myöskään mahdollisista ennakkotilauksista ei ole vielä mainittu. Kuvia konsolista voi tutkailla yllä olevan gallerian kautta.

Call of Duty: Black Ops III julkaistaan 6. marraskuuta pc:lle, PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Lähde: PlayStation Blog, VG247

Lisää luettavaa