Activisionin pitkään jatkuneen Call of Duty -räiskintäsarjan uusimman osan betatestin ajankohdat ovat selvinneet.

Vuoden 2019 Call of Duty: Modern Warfare -uudelleenlämmittelyn tarinaa jatkavan pelin moninpelibeta on tuttuun tapaan jaettu kahdelle viikonlopulle, joista toinen on saatavilla yksinoikeudella PlayStation-pelaajille.

Activision kertoo Pleikkarin yksinoikeusbetan rullaavan syyskuun 16. päivästä aina 20. syyskuuta asti. Ensimmäiset kaksi päivää räiskinnästä on varattu pelin ennakkotilaajille. Muut Sonyn alustalla häärivät pääsevät mukaan 18. syyskuuta alkaen avoimen betan merkeissä.

Toinen betaviikonloppu sijoittuu välille 22.-26. syyskuuta, jolloin myös Xbox- ja pc-pelaajat pääsevät mukaan huvitteluun. Myös toisen viikonlopun kaksi ensimmäistä päivää on varattu yksinomaan pelin ennakkotilanneille tai muuten ennakkopääsyn vastaanottaneille pelaajille.

Toinen viikonloppu tukee alustojen välistä pelaamista, joten omaan tiimiin voi napata pelaajia jokaiselta betaa tukevalta alustalta.

Call of Duty: Modern Warfare II julkaistaan 28. lokakuuta Playstation 4 ja 5 -konsoleille, Xbox Onelle ja Seriesille, sekä pc:lle niin Battle.netin kuin Steamin kautta.

Lähde: Activision

Lisää luettavaa