Call of Duty: Modern Warfare 2:n ja Warzone 2.0:n neljännen kauden puolivälin päivitys saapuu huomenna – luvassa The Boys -sarjasta tuttua sisältöä

The Boys -operaattorit saapuvat Call of Dutyyn.

11.7.2023 13:20

Activision on esitellyt Call of Dutyn seuraavan suurpäivityksen.

Call of Duty: Modern Warfare 2:n ja Warzone 2.0:n neljännen kauden puolivälin kunniaksi julkaistavassa päivityksessä on luvassa jälleen uutta sisältöä. Päivitys sisältää myös yhteistyökuvion The Boys -tv-sarjan kanssa.

Neljännen kauden Reloaded-päivitys tuo Warzone 2.0:n perinteisen Battle Royale -pelimuodon Vondel-kartalle, joka on aikaisemmin ollut pelattavissa Resurgence-pelitilassa. Mukana on myös uusi 1 vs. 1 -gulag-kartta Vondelin linnassa. Warzone 2.0 -pelaajille on tarjolla myös uusia ominaisuuksia, kuten Warzone-veteraaneille tuttu Occupation Scan -tapahtuma, Signals Intelligence -tehtävä sekä pelaajien liikkuvuutta tehostava drooni.

Modern Warfare 2 -pelaajat taas pääsevät kokemaan Raid-yhteistyötehtävän viimeisen vaiheen sekä käymään verkkotaisteluita Vondelin satama-alueelle sijoittuvalla kartalla. Mukana on myös uusi MX Guardian -automaattihaulikko, joka on avattavissa pelin Battle Passin kautta.

The Boys -sarjaa seuranneet pelaajat taas pääsevät pelaamaan tuttujen hahmojen asuissa sekä hyödyntämään superseerumia taistelukykynsä parantamiseen. Rajoitetun ajan saatavilla oleva Temp V -kenttäpäivitys antaa pelaajalle yhden neljästä supervoimasta, joiden avulla pelaajat voivat esimerkiksi loikkia supersankarin tavoin tai tehdä tuhoa laserkatseella. Rahaa vastaan pelaajat voivat lunastaa myös Starlightin, Homelanderin tai Black Noirin hahmo- ja asekuosipaketit.

Call of Duty: Modern Warfaren ja Warzone 2.0:n neljännen kauden Reloaded-päivitys julkaistaan huomenna.

Lähde: Activision

Lisää luettavaa