Eilisen suurin uutinen oli Bungien ja Activisionin välinen yhteistyösopimus. Halo-kehittäjän pelit saapuvat seuraavan kymmenen vuoden ajan kauppojen hyllyille Activisionin logoilla varustettuina. Syksyllä julkaistava Halo: Reach jää toistaiseksi viimeiseksi Microsoftin julkaisemaksi Bungie-peliksi.

Nyt internetin suuri huhumylly jauhaakin jo kaikenlaista infoa Bungien seuraavasta pelistä. Onko kyseessä huhuttu Call of Duty: MMO, vai kehitteleekö Bungie kokonaan uutta peliä? Saapuuko peli nyt myös PlayStation 3:lle, kun Microsoft ei enää toimi julkaisijana?

Eurogamerin Bungielta saamien tietojen mukaan on todennäköistä, että seuraava Bungie-peli tavoittelee mahdollisimman suurta yleisöä. Vaikka tarkkoja tietoja ei tietenkään vielä paljastettu, PS3-versio Bungien pelistä näyttää todennäköiseltä.

Edgen saamien tietojen mukaan lisäinfoa joudutaan kuitenkin odottamaan vielä jonkun aikaan. Bungien Brian Jarrardin mukaan Bungie ei tule näyttämään peliään E3-messuilla tänä kesänä.

-Haluamme keskittyä täysin Halo: Reachiin, joten seuraavasta pelistämme emme kerro mitään ennen vuotta 2011, Jarrard kertoo.

Toistaiseksi siis voidaan vain spekuloida mitä Bungie tekee, ja mille konsoleille se julkaistaan.

Lisää luettavaa