Brutalityt palaavat Mortal Kombatiin – katso myös uusia taistelijoita pursuava tarinatraileri

Mortal Kombat X:stä on julkaistu läjäpäin uutta nähtävää. Näin ollen peliin on vahvistettu sekä joukko uusia hahmoja että myös brtutalityt.

27.2.2015 16:04

NetherRealm Studiosille on iskenyt julkistusvimma Mortal Kombat X:n suhteen. Ensin myöhään torstai-iltana studio vahvisti uudessa verkkolähetyksessään brutality-liikkeiden tekevän pelissä paluun, minkä lisäksi nyt perjantaina julki on tuonut myös Mortal Kombat X:n tarinatilaa esittelevä traileri.

Ultimate Morta Kombat 3:ssa alunperin sarjaan ilmaantuneet brutalityt ovat nimensä mukaisesti hieman fatalityjen tyyppisiä raakoja lopetusiskuja. Mortal Kombat X:ssä niiden käyttö ei vaadi kuitenkaan enää monimutkaisia näppäinyhdistelmiä, vaan ne tapahtuvat otteluiden lopussa pelaajien hyödyntäessä esimerkiksi tietyn hahmon tiettyä erikoisiskua tiettyjen olosuhteiden täytyttyä.

Kaiken kaikkiaan brutalityja pelistä pitäisi löytyä noin sata kappaletta.

Brutalityjen esittelyn löytää alla olevasta videosta 18 minuutin kohdalta. Videolla myös esitellään esimerkiksi Cassie Cagen eri taistelutyylejä.

Uuden tarinatrailerin Mortal Kombat X:stä löytää myöskin ohesta. Video ei pelkästään tarjoa kuitenkaan katsausta uuden pelin tarinatilaan, vaan siinä vilahtaa myös joukko uusia Mortal Kombat -hahmoja. Mukana pelissä tullaan nimittäin näkemään ainakin Jaxin tytär Jacqueline Briggs, Kenshin poika Takashi Takeda sekä Kung Laon jälkeläinen Kung Jin – ja ilmeisesti vieläpä pelattavassa muodossa.

Myös hahmot, kuten Mileena, Shinnok, Baraka, Sindel ja Rain, vilahtavat trailerilla. Heidän roolistaan pelissä ei ole kuitenkaan varmuutta.

Mortal Kombat X julkaistaan huhtikuun 14. päivä Xbox Onelle, Xbox 360:lle, PlayStation 4:lle, PlayStation 3:lle ja pc:lle.

Lisää luettavaa