Blizzard-räiskintä Overwatch vahvistettiin myös konsoleille kevääksi (päivitetty)

Blizzardin Overwatch paljastettiin vaivihkaa myös konsolijulkaisuksi. Samalla on selvinnyt, ettei peliä päästä pelaamaan ilmaiseksi.

7.11.2015 03:38

Blizzard Entertainmentin odotettu Overwatch-räiskintäpeli saapuu myös PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle, pelin verkkosivustolle lipsahtanut tieto vahvistaa.

Nähtävästi ennen aikojaan verkkoon lipsautettu sivu kertoo Overwatchin ennakkotilauskampanjasta. Kuvassa näkyvä sivusto paljastaa Overwatchin saapuvan pc:lle, Xbox Onelle ja PS4:lle kesäkuun 21. päivään mennessä. Ennakkotilauskampanja viittaa myös fyysiseen julkaisuun, mikä on herättänyt kysymyksiä pelin maksumallista.

Overwatchin arveltiin alun perin olevan ilmaiseksi pelattava peli. Kotaku-julkaisun saamien tietojen perusteella Overwatchia myydään kuitenkin ennakkotilausvaiheessa normaalihintaisena julkaisuna. Lisätietoja Overwatchin julkaisun yksityiskohdista saadaan todennäköisesti piakkoin, sillä Blizzardin vuotuinen BlizzCon-tapahtuma pyörähtää käyntiin tänä iltana Kaliforniassa.

Päivitys kello 22:16: Blizzard on julkistanut virallisesti Overwatchista myyntiin tuotavat versiot. Ne ovat perusversio, Origins-versio ja keräilyversio, joista kaksi jälkimmäistä saapuvat niin konsoleilla kuin pc:lle, kun taas perusversio on saataville vain pc:lle. Digitaalisesti jaettava perusversio maksaa noin 40 euroa ja sisältää kaikki Overwatchin perusteet 21 hahmosta pelin kaikkiin julkaisukarttoihin ja vastaaviin. Sekä fyysisessä että digitaalisessa kuosissa jaeltava Origins-versio tuo lisäksi ylimääräisiä asusteita peliin kuten myös kepeitä digitaalisia Overwatch-aiheisia lisiä muihin Blizzardin peleihin noin 60 eurolla.

Mittava vain fyysisesti saatava erikoisversio tarjoaa kaiken Origins-versioon kuuluvan sälän, minkä lisäksi mukaan ahdetaan myös patsasta, ääniraita ja taidekirja. Se kustantaa näillä näkymin noin 130 euroa.

Eli ei, Overwatch ei ole ilmaiseksi pelattava peli.

Julkaisunsa Overwatch on saamassa ensi keväänä samanaikaisesti niin konsoleilla kuin pc:lläkin.

Lähde: VG247, Kotaku

Lisää luettavaa