Bethesdan scifi-räiskintä hukkui jo julkaisijan kotisivuiltakin

Bethesda piilotti eriskummallisten käänteiden keskellä pyörineen Prey 2:n tyystin kotisivuiltaan.

21.8.2012 09:41

Avaruusseikkailu Prey 2 saattaa saapua kauppoihin vasta pitkän tovin jälkeen, jos vielä silloinkaan. Pelin julkaisija Bethesda päivitti omia kotisivujaan hiljattain uuteen uskoon ja samassa prosessissa teoksen maininta julkaisijan tulevien pelien joukossa on ilmeisesti poistunut.

– Koska olimme jo ilmoittaneet, ettei peli saavu vielä tämän vuoden puolella eikä meillä ole mitään uutta sanottavaa siitä tällä hetkellä, emme nähneet sopivana lisätä peliä uusille kotisivuillemme sivuston julkaisun alla. Sen sijaan päätimme keskittyä tuleviin peleihin, joista parhaillaan puhumme, Bethesda kertoi IGN:lle.

Vuodelle 2013 tähdytty Elder Scrolls Online löytyy toki listattuna.

Prey 2 on tämän vuoden puolella ehtinyt pariinkiin otteeseen pyörimään huhumyllyn keskellä. Viime maaliskuussa pelin uskottiin peruuntuneen, sillä siitä ei ollut kuulunut mitään sitten vuoden 2011 E3-messujen. Bethesda kumosi toki lopulta väitteet, joskin vasta viikkoja sen jälkeen, kun ne olivat lähteneet liikkeelle.

Myöhemmin on myös vihjattu, että julkaisijalla sekä peliä kehittävällä Human Head Studiosilla olisi ilmaantunut erimielisyyksiä sopimusten kanssa. Tämän on uskottu olevan syy sille, miksi peli on myöhästynyt.

Prey 2 julkistettiin virallisesti viime vuoden puolella. Pelin on kerrottu heittävän pelaajat palkkiometsästäjän saappaisiin, joilla pääsee tallustamaan avoimehkoissa pelimaailmassa.

Lähde: IGN

Lisää luettavaa