Bethesdan Prey-seikkailun päähenkilö voi olla myös nainen – tältä näyttää tuore traileri

Uuden Prey-pelin päähenkilö voi olla myös nainen. Hahmon sukupuoli ei kuitenkaan vaikuta suoranaisesti pelin tarinaan tai pelattavuuteen.

10.10.2016 15:03

Arkane Studiosin ja Bethesdan uudesta Prey-pelistä on saatu julkisuuteen jälleen yksi tuore traileri. Uuden videon keskeisin tarkoitus on esitellä pelin tarjoamaa mahdollisuutta valita päähenkilöksi alunperin esitellyn miehen sijasta naispuolinen sankari, mikä luonnollisesti muuttaa hippusen sekä seikkailun dialogia että sankarin ulkomuotoa.

Arkanella on kuitenkin samalla haluttu korostaa, ettei sukupuolivalinta vaikuta pelin pelattavuuteen tai pääjuoneen. Sen päätarkoituksena onkin olla enemmän apuväline, jonka voimin pelaajat voivat muovata seikkailustaan paremmin omanlaisensa.

– Identiteetin käsittely on teemana Preyn keskeisiä osia. Kuka tarkalleen onkaan Morgan Yu? Haluamme antaa sinulle vapauden olla joko mies tai nainen, mutta emme samalla halua rajoittaa sitä, millainen sinusta tulee, kun teet tämän valinnan, pelin luova vetäjä Raphael Colantonio kertoo.

Preyn on määrä saada julkaisunsa ensi vuoden puolella Xbox Onella, PlayStation 4:llä ja pc:llä.

Lähde: Bethesda

Lisää luettavaa