Bethesda kiusoittelee jälleen – joko on uuden Falloutin paikka?

E3 lähestyy ja se on nähtävissä myös Bethesdassa. Yhtiön sosiaalisen median kanavat ovat alkaneet vihjata julkistuksesta, joka vaikuttaisi olevan Fallout-aiheinen.

30.5.2018 16:27

Rage 2 ei näytä todellakaan olevan ainut julkistus, jonka Bethesda on tekemässä näin touko-kesäkuun tienoilla. Yhtiön eri sosiaalisen median kanavat ja pelinkehitysosasto Bethesda Game Studios aloittivat näin tiistaina toistamaan viestiä ”Please Stand By”, jollaista se on aiemmin käyttänyt erityisesti Fallout 4:n paljastuksen yhteydessä kolme vuotta sitten.

Selvästi erikoisin versio kiusoittelusta on tapahtunut Bethesdan virallisella Twitch-kanavalla, jossa pitkin päivää on ollut käynnissä lähetys viestiä toistavasta monitorista sekä sen edellä kyhjöttävästä Vault Boy -hahmosta. Kanavaa tarkkaan silmällä pitäneet ovat huomanneet lähetyksessä tapahtuneen välillä myös mitä satunnaisempia asioita. Monitorin ohitse on kävellyt muun muassa Skyrim-paitainen henkilö kuiskaamassa jotain Vault Boyn korvaan. Ilmapalloillakin on leikitty.

Bethesdan kiusoittelu on alkanut sopivasti kaksi viikkoa ennen E3-pelimessujen alkua. Myös sen on määrä ottaa osaa tapahtumaan lehdistötilaisuudella, joka järjestetään kesäkuun 10. ja 11. päivän välisenä yönä. On siis hyvinkin mahdollista, että tulossa on jonkinlainen Fallout-aiheinen julkistus.

Jo ennalta merkit ovat vihjanneet siitä, että jonkinlaista uutta Prey-sisältöä olisi myös paljastumassa tuolloin.

Päivitys: Kiusoittelun takaa on paljastunut Fallout 76 – katso ensitraileri

Lähde: Bethesda Game Studios (Twitter), Polygon

Lisää luettavaa