Battlefield 2:n klassikkokartta saapui ilmaiseksi Battlefield 4:ään

Battlefield 4:n viimeisin ilmainen kartta on saataville nyt uusimmille konsoleille ja pc:lle. Kartta voi olla monille tutumpi kuin he luulevatkaan.

15.12.2015 19:27

Battlefield 4 on laajentunut jälleen yhdellä ilmaisella kartalla niin PlayStation 4:llä, Xbox Onella kuin pc:lläkin. Uusi kenttä kantaa nimeä Dragon Valley 2015, eli kuten arvata saattaa, on se uusioversio alkujaan Battlefield 2:ssa tavatusta Dragon Valley -klassikkokartasta.

Battlefield 4:ssä Dragon Valley on kokenut muutamia muutoksia graafisten ehostusten lisäksi. Ensinnäkin kartasta löytyy nyt aiempaa enemmän korkeuseroja, ja onpa sen pinnalle ujutettu nyt myös dynaaminen pilvikerros hämärtämään hieman näkyvyyttä. Kartan rakennustarjontaa on sitäkin samalla uusittu tuomalla sen pinnalle yksinkertaisesti vain enemmän rakennelmia ihmeteltäväksi.

Yhdessä uuden Dragon Valleyn kanssa Battlefield 4 on saanut nyt myös yhden yleispäivityksen. Se jatkaa pelin eri osa-alueiden hiomista viilaamalla esimerkiksi taas muutamien aseiden ja ajoneuvojen toimintaa ja pelattavuutta noin yleensä. Listaa muutoksista voi katsella tästä.

Lähde: Battlelog

Lisää luettavaa