Battle royale saapui nyt jopa Civilization VI:een – tällainen on uusi ilmainen Red Death -tila

Civilization VI:llakin on nyt oma battle royale -tilansa.

10.9.2019 20:28

Kaikista mahdollisista peleistä nyt myös Civilization VI on liittynyt mukaan battle royale -huumaan. Syyskuisella päivityksellään peli ei ole saanut vain hajanaisia viilauksia toimintaansa, vaan myös ilmaisen Red Death -moninpelitilan.

Historiallisen meiningin sijasta Red Deathissa suunnataan maailmanlopun jälkeiseen tulevaisuuteen, jossa pelaajat ottavat yhteen erilaisista vaaroista koostuvilla jatkuvasti kutistuvilla kartoilla. Hallittavaksi otteluissa valitaan aina yksi kahdeksasta eri osapuolesta, joita voi tehostaa uusilla yksiköillä tyhjentämällä esimerkiksi pelimaailmaa asuttavia ryöstäjäleirejä ja raunioita.

Yhden tyypillisen ottelun kerrotaan vievän 15-50 minuuttia riippuen aina hieman pelaajamääristä, joka voi yltää maksimissaan 12 sotijaan. Tarkoituksena pelissä olisi tietysti olla viimeinen pelaaja, jolla on vähintään yksi siviili hengissä.

Pelikuvatraileri Red Deathista on nähtävillä ohesta. Alla on lisäksi yleismääräisempi video, joka käsittelee Civilization VI:n tuoreen päivityksen muita ominaisuuksia.

Lähde: Civilization (kotisivu)

Lisää luettavaa