Battle royale pantiin taas uusiksi – ilmainen Babble Royale yhdistää suosikkilautapelin suosikkigenreen

Aseet vaihtuvan nyt paljon pahempaan: sanoihin.

16.12.2021 15:19

Suosittelu battle royale -pelityyppi on väännetty taas uuteen kuosiin. Viimeisimpänä ulos on tupsahtanut Steamin kautta ilmaiseksi pelattavissa oleva Babble Royale, jossa aseiden sijaan taistelua käydään kirjaimin ja sanoin.

Käytännössä Babble Royale on battle royale -pelien innoittama versio lautapeli Scrabblestä. Pelaajat pudotetaan siinä siis yhteiselle pelilaudalle, jossa liikutetaan ja päihitetään muita pelaajie muodostamalla sanaripsuja saatavilla olevista kirjaimista. Ajoittain pelialue myös kutistuu kohti laudan keskikohtaa, joten muiden pelaajien kanssa otteleminen on ainakin jossain vaiheessa yleensä väistämätöntä.

Taistelemisen varrella pelaajat ansaitsevat kolikoita, joilla on mahdollista ostaa ottelujen varrella itselleen muun muassa uusia kirjainpaikkoja sekä apuesineitä. Apuesineiden joukkoon lukeutuu muun muassa mahdollisuus sekoittaa omaa kirjaintarjontaa sekä pommi, joka siivoaa lähialueelta pois kaikki ylimääräiset kirjaimet.

Mikäli peliä kiinnostaa tukea, tarjoaa se mahdollisuuden tähän myymällä erilaisia kosmeettisia esineitä pelaajien käyttöön. Peli on parhaillaan saatavilla varhaisjulkaisuversiona, eli sen kehityksen on myös määrä vielä jatkua.

Babble Royalen takana on pelitalo Everybody House Games -niminen, joka työstää parhaillaan lisäksi Mercury Prime -nimistä roguelike-seikkailua.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa